Meer informatie over Esthetische Geneeskunde en esthetische ingrepen zoals oa botox injecties, fillers,IPL, Dieetadvies, Peelings, Mesotherapie en vele andere zaken binnen de esthetische geneeskunde.

Peelings

Peelings

Peelings zijn de perfecte oplossing voor huidaandoeningen. Op basis van een analyse van uw huid stellen wij uw behandelingsplan op. . Het is een manier om het eigen herstelvermogen van de huid te optimaliseren en in sommige gevallen zelfs terug te activeren. Met chemische peelings brengen we de huid weer in optimale conditie, herstellen we de vochtbalans en de huidbarrière waardoor de effecten van andere huidbehandelingen effectiever zijn en een langere duurzaamheid hebben.

OMSCHRIJVING EN INDICATIES

Chemische peelings bieden een doeltreffende oplossing voor tal van huidaandoeningen. Na een grondige huidanalyse wordt er in samenspraak met de patiënt een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld.

Zelfs hardnekkige huidproblemen zoals Melasma (zwangerschapsmasker), acné en algemene huidveroudering worden effectief aangepakt met een opmerkelijk gezonde en stralende huid als resultaat.


Contacteer me voor meer informatie