Meer informatie over Esthetische Geneeskunde en esthetische ingrepen zoals oa botox injecties, fillers,IPL, Dieetadvies, Peelings, Mesotherapie en vele andere zaken binnen de esthetische geneeskunde.

PlexR Plasma Energie

Een mooie en jonge huid zonder operatie dankzij een PlexR-behandeling: nu eindelijk ook in België Wilt u bepaalde problemen aanpakken zonder plastische chirurgie of dure operaties? Dat kan nu ook in België met de revolutionaire PlexR-behandeling. Deze methode is het innovatiefste medische alternatief voor chirurgische ingrepen. De behandeling is volledig veilig, geschikt voor alle leeftijden en voor ieder huidtype. Er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas. De hersteltijd is minimaal: na vijf tot acht dagen hebt u een blijvend resultaat.

PlexR: een veelzijdige behandelmethode met plasma-energie. De PlexR Plasma Methode – ook wel Soft Surgery genoemd – is toepasbaar op een groot aantal problemen die gelinkt zijn aan huidveroudering.

Plex R wordt toegepast voor ooglidcorrectie en -lifting,huidverstrakking, l,ifting van de wenkbrauwen, vermindering van rimpels, kraaienpootjes.

Hoe werkt een PlexR-behandeling?

Tijdens een PlexR-behandeling wordt uw huid op kleine schaal behandeld met plasma. Een kleine boog, die bestaat uit geladen plasma, raakt uw huid puntsgewijs aan. Daardoor trekken de huidvezels samen en krijgt u onmiddellijk een liftend effect.

Een sessie duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten. Het behandelde gebied herstelt zeer snel. In veel gevallen is één behandeling al voldoende, maar in sommige complexere gevallen zijn meerdere behandelingen vereist. Na de behandeling kan uw huid – vooral rond de ogen – gezwollen zijn. Korstjes verdwijnen meestal na één week. De behandelde huid kan een aantal weken wat roder lijken.

oordelen van PlexR Soft Surgery

Betaalbaar

De prijzen van de PlexR-behandelingen liggen vast.

PlexR verstrakt de huid zonder agressieve werking en met minimale zwelling.


Contacteer me voor meer informatie